Audemars Piguet Zagreb

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet Zagreb

Audemars Piguet Zagreb – inovativnost i otmjenost u jednom.

Mnogi proizvođači satova danas se bore na tržištu s konkurencijom i pridobivaju svoje fanove njihovih proizvoda. Među svim tim kompanijama postoji i ona pod imenom Audemars Piguet, a u Hrvatskoj Audemars Piguet Zagreb vodi prodaju satova ove švicarske kompanije. Audemars Piguet ima više od 150 godina postojanja, a nekadašnji mali obrt koji su započeli dvojica prijatelja danas je multinacionalna kompanija. Audemars Piguet Zagreb izlaže najnovije modele AP satova, kao i one poznate stare poput Royal Oaka. Ova kolekcija je i sama zaslužna za današnji status Audemars Piguet kompanije. Ono što karakterizira ovu kompaniju je i njena inovativnost: AP je poznat kao kompanija s nekoliko desetaka patenata na području urarske tehnologije: dizajnirali su prvi skeleton watch, Royal Oak, no isto tako i najtanjih sat na svijetu. Audemars Piguet okuplja inovativne stručnjake te sa svojim kolekcijama privlače razne ljubitelje ručnih satova. Ukoliko svoj AP sat želite prodati, javite se nama jer obavljamo i besplatnu procjenu

Audemars Piguet Zagreb – AP nose svjetska lica!

Tokom 70-ih godina prošlog stoljeća Audemars Piguet dobiva na popularnosti i značaju. S izdavanjem Royal Oak kolekcije priključuju se krugu izrađivača luksuznih satova. Danas te satove nose poznati i slavni, bilo iz umjetničkog ili show biznisa ili iz svijeta politike. Čak i poznati sportaši ljubitelji su Audemars Piguet satova. Michael Schumacher i James LeBron samo su jedni od sportaša koji su ambasadori Audemars Piguet. Audemars Piguet Zagreb nedavno je na svojim društvenim mrežama isto tako podijelio kako Tom Cruise na setu svog novog filma također nosi Audemars Piguet. Čak i članovi španjolske kraljevske obitelji nose ovaj sat, kao i članovi kuće Windsor. Audemars Piguet može se kupiti i u Hrvatskoj, posredstvom Audemars Piguet Zagreb podružnice. Ukoliko Vam je u planu prodati svoj Audemars Piguet sat, onda se javite nama i obavite otkup kod nas. Mi procijenjujemo svaki sat prije otkupa, potpuno besplatno! Javite se i besplatno odradite procjenu kako biste vidjeli hoćete li sat prodati.

Audemars Piguet Zagreb i otkup; procijeni svoj sat kod nas!

Oni koji se odluče na prodaju svojeg Audemars Piguet sata sada imaju i gdje to obaviti. Naš tim okupio se kako bi svaki sat koji dajete na procjenu mogao biti stručno procijenjen. Nakon procjene nudimo ponudu za otkup satova na koju se klijent može odlučiti. Naši klijenti zadovoljni su našom brzinom i efikasnošću, no i ljubaznošću. Oni koji se odluče svoj Audemars Piguet Zagreb prodati kod nas očekuje ih pristupačno osoblje. Kod procjene je bitno skupiti što više informacija o Vašem satu, a u tome možete pomoći i Vi kako bi procjena bila što kraća. Pošaljite nam slike sata slikane iz više kuteva, kao i sve informacije vezane uz stanje i očuvanost sata. AP satovi dolaze s posebnim remenjem i kristalima stoga pri procjenu se provjeravaju materijali. Isto tako provjerava se i funkcionalnost sata kako bi se utvrdilo trenutno stanje. Javite nam se i svoj Audemars Piguet Zagreb sat zamijenite nekim novim.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

2 + 6 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (315 ocjena)