Patek Philippe cijena

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe cijena

Patek Philippe cijena – kvaliteta švicarske tradicije!

Kad je u pitanju Švicarska, svatko zna da je to prijestolnica sireva i satova. Kad su u pitanju satovi, postoje kompanije koje se mogu pohvaliti dugom tradicijom postojanja. Ipak, Patek Philippe ovdje prednjači, budući da postoji skoro 200 godina. Ova kompanija i njeno ime nastalo je spajanjem prezimena dvojice osnivača – Antonia Pateka i Adriena Philippea. Njihovi satovi danas su među najskupljima u svijet pa se ljudi često pitaju zašto je Patek Philippe cijena tako visoka? Naravno, odgovor leži u činjenici da se satovi PP-a uvijek izdaju u limitiranim kolekcijama, a visoke cijene rezultat su isključivo radi toga što postoji visoka potražnja. Upravo zato, Patek Philippe cijena jedna je od najviših, a rekord za najskuplje prodani sat također drži PP, koji je zapravo sam svoj rekord oborio više puta. Od 10 najskupljih satova na svijetu, 7 njih nosi logotip Patek Philippea. Ukoliko Vas zanima otkup ovih satova, mi obavljamo procjenu i otkup – javite nam se!

Patek Philippe cijena satova rezultat je kvalitete i imidža

Patek Philippe cijena satova visoka je, kako smo rekli, radi visoke potražnje, a malog broja primjeraka. Osim toga, Patek Philippe ostvario je i veliki uspjeh s predstavljanjem kolekcije Nautilus. Ovo je bio pokušaj da se konkurira tadašnjem gigantu u poletu, Audemars Piguetu koji je 1972. izbacio svoj Royal Oak i patentirao luksuzne sportske satove. Ipak, neovisno o uspjehu konkurencije, Patek Philippe cijena satova i dalje je ostala na razini, a isto vrijedi gotovo cijelo postojanje ove kompanije. Patek Philippe nosila je kraljica Viktorija, princeza Diana, Lav Tolstoj, Nelson Mandela i Pablo Picasso. Malo je reći da je kvaliteta Patek Philippe satova itekako prepoznata. Osim toga poznati su i po svojim inovacijama kao što je sat s najviše komplikacija na svijetu ili, u zadnje vrijeme, inovacije koje se tiču satova izrađenih od silicija. Patek Philippe satovi ne gube vrijednost tokom godina stoga se javite za otkup i unovčite svoj Patek Philippe.

Patek Philippe cijena za otkup; kako obaviti procjenu?

Obavljanje otkupa sata kod nas podrazumijeva i besplatnu procjenu vrijednost sata. Uz procjenu, moći ćemo Vam dati najpravedniju i najpošteniju ponudu za otkup. Tokom procjene upućujemo naše klijente na informacije koje su nam potrebne. Te informacije tiču se stanja sata, kupovine sata, očuvanosti i još mnogo toga. Klijenti su uključeni u procjenu i aktivno pomažu. Za sve pojedinosti oko procjene ne morate brinuti jer će Vas naš tim obavijestiti i objasniti sve potrebno. Javite se za otkup satova kod nas i upoznajte naš ljubazan i profesionalan tim. Patek Philippe cijena satova može ići i Vama na korist, a neki modeli ove kompanije s vremenom postaju još cijenjeniji (posebice Nautilus). Zanima Vas vrijednost Vašeg Patek Philippe sata? Javite nam se s povjerenjem i dat ćemo Vam sve potrebne informacije. Patek Philippe cijena neka radi na Vašu korist. Unovčite svoje satove kod nas i obavite to brzo, uz besplatnu procjenu vrijednosti i najbolju moguću ponudu za otkup.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

11 + 4 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (471 ocjena)